MF Autotechniek

MF Autotechniek, Alkmaar 072 562 15 00

Redenen voor frequent onderhoud

Argument 1

Verminder autokosten

Regelmatig onderhoud is de de belangrijkste voorwaarde voor langdurig rijplezier. Bovendien vermindert het de kans op onnodige reparatiekosten na een verwaarloosd gebrek. Een goed onderhouden auto is veilig en betrouwbaar, ook onder extreme weersomstandigheden.

Argument 2

Langer plezier van uw auto

Als u uw voertuig regelmatig laat nakijken, kunt u er langer van genieten. Kies er daarom voor om MF Autotechniek het onderhoud van uw auto te laten verzorgen. Bij een kleine beurt kijken we alle essentiele punten voor u na. Denk hierbij aan de het peil van de vloeistoffen, de remmen, de verlichting en de banden. Ook verversen we uw olie en vervangen het oliefilter.

Argument 3

Geen verassingen

Bij een grote beurt kijken we het volledige voertuig voor u na. Niet alleen de olie- en luchtfilters, maar ook de airco, uitlaat, remsystemen en schokdempers. Tijdens dit proces houden wij u op de hoogte van de kosten, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Vanzelfsprekend houden wij de onderhoudsinstructies van de fabrikant aan. MF Autotechniek hanteert vaste, transparante pakketprijzen.

Argument 4

Kostenbesparing

Een belangrijk punt van aandacht is de bandenspanning: door deze regelmatig te controleren, rijdt uw auto zuiniger, heeft hij een betere wegligging en kortere remweg. Ook vermindert u met een goede bandenspanning de uitstoot van CO2 en fijnstof. MF Autotechniek beschikt over vakkundige monteurs die uw auto zorgvuldig behandelen. Kwaliteit en vertrouwen staan voorop. We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.

Onderhoud

Het is belangrijk

Als u uw voertuig regelmatig laat nakijken, kunt u er langer van genieten. Kies er daarom voor om MF Autotechniek het onderhoud van uw auto te laten verzorgen.

Werkzaamheden die wij in het kader van periodiek onderhoud o.a. voor u kunnen uitvoeren:

Garantie

Zekerheid

Op al onze werkzaamheden geven wij garantie. Wij vinden het belangrijk dat u als klant verzekerd moet zijn van een goed product. En daar hoort ook een goede garantie bij.