MF Autotechniek

MF Autotechniek, Alkmaar 072 562 15 00

APK Service

Waarom een APK keuring?

De APK-keuring is in Europa wettelijk verplicht en dient te worden uitgevoerd om de verkeersveiligheid te verhogen. Ook voor uw APK-keuring is MF Autotechniek het juiste adres. Neem contact op met MF Autotechniek voor een afspraak voor de APK van uw auto. Bij eventuele reparaties kunt u rekenen op de service van MF Autotechniek, voordelig en betrouwbaar. Cobineert uw de APK met een onderhoudsbeurt dan is de APK meestal gratis.

Werkzaamheden bij een APK

Bij de APK keuring wordt uw auto door onze APK-keurmeester gecontroleerd op door de overheid vastgestelde punten. De kosten voor de APK bij MF Autotechniek zijn inclusief afmelden, maar exclusief kosten voor de wettelijk verplichte metingen (roetmeting en/of diagnose van het EOBD-systeem). Eventuele benodigde reparaties zijn niet in de prijs van de APK meegenomen. Bij MF Autotechniek krijgt u bij noodzakelijke reparaties altijd een prijsopgave vooraf en staat u dus nooit voor verrassingen.

Auto onderhoud voor alle merken

Kwaliteit tegen lage kosten is ons uitgangspunt. Bij grote reparatie's denken wij graag met u mee om de kosten te drukken met bv gebruikte onderdelen. Uw afspraak voor uw APK, Kleine of Grote onderhoudsbeurt is zo geregeld. Neem contact op en vraag naar onze gunstige tarieven en maak direct een afspraak wanneer het u uitkomt. Uw auto onderhouden? Ga toch gewoon naar MF Autotechniek.

APK

Keuring belangrijk!

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een in Europa wettelijk verplichte keuring om de verkeersveiligheid te bevorderen en het milieu te beschermen.

Werkzaamheden die wij in het kader van de APK zoal voor u kunnen uitvoeren:

Garantie

Zekerheid

Op al onze werkzaamheden geven wij garantie. Wij vinden het belangrijk dat u als klant verzekerd moet zijn van een goed product. En daar hoort ook een goede garantie bij.